25 χρόνια ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (Φύση - Κυνήγι - Ψάρεμα - Παράδοση) και... συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί!

     Τo βράδυ της Παρασκευής 6 Μαρτίου 2015, όπως είχε προγραμματιστεί και ανακοινωθεί, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του σκοπευτηρίου στο Σχιστό, συγκέντρωση των φίλων και υποψηφίων του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών (Φύση-Κυνήγι-Ψάρεμα-Παράδοση) για τα 25 χρόνια από την ίδρυσή του, και να γίνει και μιά αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών της 25ης Μαϊου 2014.

     Επίσης, συζητήθηκαν και κάποιες ενστάσεις που αιωρούνταν για συμπεριφορές υποψηφίων κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, που συζητήθηκαν όμορφα, συναδελφικά και πολιτισμένα, ώστε να μην ξαναγίνουν σε επόμενη κάθοδο του ΚΕΚ.

     Η αίθουσα, αν και ο καιρός μάς τα χάλασε, με βροχή, δυνατό αέρα και πολύ κρύο, γέμισε από φίλους και υποψήφιους του ΚΕΚ, που… κάποιοι από αυτούς έκαναν πολλά χιλιόμετρα για να παραβρεθούν στην γενέθλια εκδήλωση του Κόμματος και να γιορτάσουμε μαζί τα 25 χρόνια ζωής του Κόμματός μας.

     Το παρόν έδωσαν αρκετοί υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της 25ης Μαϊου 2014, και μεταξύ αυτών διακρίναμε (αλφαβητικά) τους κ.κ. Αραμπατζή Γεώργιο, Γεωργιάδη Ιωάννη (που ήλθε από τη Δράμα), Ζούγρη Μιχαήλ, την κα Κάππου Μαρία (που ήλθε από την Τρίπολη), Κατσούλη Αθανάσιο, Κορέτση Χριστόφορο, Κωτούλα Γεώργιο (που ήλθε από τα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας), Μητσάκο Χρήστο, Παντελάκη Δημήτριο (που ήλθε από την Θεσσαλονίκη), Τσαγκανέλια Νικόλαο και Υφαντίδη Θεόφιλο (που ήλθε από την Κατερίνη).

      Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθησαν και μέλη Ομοσπονδιών και Κυνηγετικών Συλλόγων. Από την Δ’ΚΟΣΕ ήταν μαζί μας ο πρόεδρος κ. Φώτης Τρακάκης, ο Ταμίας, κ. Νίκος Σταθόπουλος και ο Σύμβουλος, κ. Ηλίας Γιανναράς, που είχε και τον ρόλο του συντονιστή της εκδήλωσης. Για τον Γιώργο Αραμπατζή αναφέρουμε, ότι εκτός από Γραμματέας του ΚΕΚ, είναι και Γενικός Γραμματέας της ΚΣΕ και αντ/δρος της Δ’ΚΟΣΕ. Μαζί μας ήταν και ο Πρόεδρος της Γ’ Κ.Ο. Πελοποννήσου  κ. Κώστας Μαρκόπουλος (που ήλθε από την Πάτρα με μέλη του Δ.Σ. και που όπως γνωρίζετε ήταν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις προηγούμενες Ευρωεκλογές του 2009), Από τον Κ.Σ. Κορίνθου μαζί μας ήταν ο Πρόεδρος κ. Αλέκος Καλλίρης, με μέλη του Δ.Σ., και από τον 3ο Κ.Σ. Αθηνών, ο Πρόεδρος κ. Σταμάτης Κατσάκος με μέλη του Δ.Σ., καθώς και από τον Κ.Σ. Τρίπολης ήταν η κα Αγγελική Τασουλή.

      Από τον κυνηγετικό τύπο παρευρέθησαν ο κ. Χάρης Αρχοντάκης (από το περιοδικό «ΑΡΤΕΜΙΣ»), ο κ. Ανδρέας Καραγιάννης (από το περιοδικό «ΚΥΝΗΓΟΣ & ΦΥΣΗ»). Να αναφέρουμε επίσης ότι ο κ. Ανδρέας Καραγιάννης ήταν ο άνθρωπος που μας έφτιαξε το πεντάλεπτο spot του Κόμματος, αφιλοκερδώς, που προβλήθηκε 2-3 ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές. Τον ευχαριστούμε θερμά!

      Από τον ηλεκτρονικό τύπο παραβρέθηκε ο κ. Κώστας Λουρής του κυνηγετικού site ihunt.gr και ο κ. Νίκος Παπαιωάννου από τον «ΩΡΙΩΝΑ», που το 2009 είχε αναλάβει το στήσιμο και τις καταχωρήσεις στο site του Κόμματος www.kek.gr.    

      Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι την ώρα που γινόταν η εκδήλωση του ΚΕΚ στο Σχιστό, γινόταν παράλληλα και άλλη εκδήλωση για τα 25χρονα του ΚΕΚ στη Σύρο, με υποκινητή και πρωτεργάτη τον αεικίνητο Σταμάτη Άγα, από τα παλαιότερα μέλη του Κινήματος και υποψήφιο σε παλιότερες εκλογικές καθόδους του ΚΕΚ. Η συγκέντρωση έγινε σε παραχωρηθείσα αίθουσα, στην περιοχή Αναστάσεως του Βροντάδου, στην Ερμούπολη Σύρου και παρευρέθησαν 76 κυνηγοί της Σύρου, που τηλεφωνικά έστελναν τους χαιρετισμούς τους σε υποψήφιους και φίλους του ΚΕΚ στην Αθήνα, την ώρα της εκδήλωσης, ευχόμενοι να τα εκατοστίσει το ΚΕΚ. Ο Σταμάτης Άγας μας ενημέρωσε ότι θα πρέπει να αναφέρουμε και κάποιους από τους φίλους που τον βοήθησαν ώστε να γίνει η εκδήλωση στην Σύρο. Μαζί του ήταν οι κ.κ. Νίκος Ξαγοράρης (παλαίμαχος κυνηγός), Μότος Πέτρος (πρώην αντιδήμαρχος Σύρου), Μότος Ιωάννης (πρώην πρόεδρος του Κ.Σ. Σύρου) και Μπάιλας Ιωάννης (πρόεδρος του συλλόγου ωδικών πτηνών Σύρου).

       Στην έδρα της εκδήλωσης κάθισαν οι κ.κ. Γιώργος Τσαγκανέλιας (Πρόεδρος ΚΕΚ), Γιώργος Αραμπατζής (Γραμματέας του ΚΕΚ), Ηλίας Μπεκιάρης (Δικηγόρος, ο νομικός που μας βοήθησε στην κάθοδο του κόμματος τον Μάϊο), Ηλίας Γιανναράς (πρόεδρος του Κ.Σ. Πειραιά που μας φιλοξένησαν στην αίθουσα του σκοπευτηρίου του Συλλόγου στο Σχιστό, και που το Δ.Σ. του Συλλόγου ανέλαβε και τα έξοδα των καφέδων κλπ. και τους ευχαριστούμε πολύ), και ο Μιχάλης Ζούγρης, εκπροσωπώντας τον ταμία του ΚΕΚ κ. Σπύρο Ασπρογέρακα.    

       Ξεκινώντας οι ομιλίες, ο πρόεδρος της εκδήλωσης κ. Ηλίας Γιανναράς, ζήτησε να σηκωθούμε όρθιοι για ν’ αποτίσουμε φόρο τιμής στον πρόωρα αποθανόντα μετά από τις εκλογές, υποψήφιό μας, Αλέξανδρο Μάνο.

       Αμέσως έδωσε το λόγο στον πρόεδρο του ΚΕΚ κ. Γιώργο Τσαγκανέλια, για να κάνει μια σύντομη ιστορική αναδρομή του Κόμματος. Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε σε υποψήφιους του κόμματος, στις τελευταίες Ευρωεκλογές, που θέλησαν να τοποθετηθούν και να πουν τις απόψεις τους. Όλοι συμφώνησαν ότι το Κόμμα είναι μια μεγάλη δύναμη η οποία είναι εν υπνώσει και θα πρέπει σύντομα να κάνει μια νέα δυναμική αρχή, εγγράφοντας μέλη στο Κόμμα, όπως προβλέπει το Καταστατικό. 

       Κάποια από τα ιδρυτικά στελέχη του κόμματος, που βρίσκονται για πολλά χρόνια κοντά του, τόνισαν, πως είναι η πολλοστή φορά που πραγματοποιείται παρόμοια συγκέντρωση, αλλά δυστυχώς, καμία από τις προηγούμενες δεν είχε συνέχεια...  Γιατί καλές είναι οι ιδέες και τα μεγάλα λόγια, αλλά όταν έρχεται η ώρα που θα πρέπει να γίνουν πράξη, ΟΛΟΙ σφυρίζουν αδιάφορα. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, γιατί το κυνήγι και οι Έλληνες κυνηγοί, έχουν την ανάγκη ενός δυνατού ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (Φύση-Κυνήγι-Ψάρεμα-Παράδοση), που μαζί με τις κυνηγετικές Οργανώσεις και το επιστημονικό τους προσωπικό, που εργάζονται καθημερινά για την θηραματοπανίδα του τόπου μας και το φυσικό περιβάλλον, θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τους αυξανόμενους εχθρούς της κυνηγετικής δραστηριότητας. Του Παραδοσιακού μας Ελληνικού κυνηγίου!

       Παράπονα εξέφρασε ο κ. Κώστας Λουρής από το site ihunt ότι οι υπεύθυνοι του κόμματος δεν επέτρεψαν να τραβηχτεί video στην εκδήλωση ώστε να έχουν την ευκαιρία και αυτοί που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν να πάρουν μια γεύση. Ίσως να έχει δίκιο, αλλά το Κίνημα έχει και εχθρούς, που περιμένουν να δουν κάποιο λάθος για να το στηλιτεύσουν με πικρόχολα λόγια. Ας μην τους δίνουμε ευκαιρίες…

        Όπως ειπώθηκε από όλους που παραβρέθηκαν εκεί, ήταν μια όμορφη εκδήλωση, χωρίς επάρσεις και κομπασμούς, που σηματοδότησε την όσο το δυνατόν γρηγορότερη οργάνωση του Κόμματος με την εγγραφή μελών από όλη την Ελλάδα, ώστε να συγκληθεί το 1ο Συνέδριο του Κόμματος που θα εκλέξει τα όργανά του.

      Η Συντονιστική Επιτροπή του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών (Φύση-Κυνήγι-Ψάρεμα-Παράδοση) ευχαριστεί όλους όσους προσέτρεξαν στο κάλεσμά της για τα 25α γενέθλια του Κινήματός μας.  

 

IMG 1867

Αρχίζοντας η εκδήλωση ο Πρόεδρος ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρόωρα αποθανόντα
υποψηφίου μας, Αλέξανδρου Μάνου.

IMG 1855

IMG 1852

IMG 1869

Ο δικηγόρος Ηλίας Μπεκιάρης στο χαιρετισμό του είπε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του κόμματος.

IMG 1857

Ο Γιώργος Τσαγκανέλιας κατά την ομιλία του, και στην κάτω φωτό ο υποψήφιος Γιάννης Γεωργιάδης από τη Δράμα.

IMG 3012

IMG 1882

Ο υποψήφιος Δημήτρης Παντελάκης από την Θεσσαλονίκη κατά την ομιλία του.

IMG 1883

IMG 1913

Ο Κώστας Μαρκόπουλος και η Αγγελική Τασουλή κατά την ομιλία τους.

IMG 1921

IMG 1897

Ο Γιώργος Κωτούλας και ο Θανάσης Κατσούλης κατά την ομιλία τους.

IMG 1911

IMG 1931

Ο ταμίας και ο πρόεδρος της Δ'ΚΟΣΕ κ.κ. Νίκος Σταθόπουλος και Φώτης Τρακάκης τίμησαν τα 25χρονα του ΚΕΚ.

IMG 3007

IMG 2992

Από αριστερά οι κ.κ. Ηλίας Μπεκιάρης, Γιώργος Τσαγκανέλιας, Ηλίας Γιανναράς, Γιώργος Αραμπατζής και Μιχάλης Ζούγρης.

Academic Writing Services Inexpensive Price Points And So Better Answers HiringWriter

Prime Quality Expert services at HiringWriter Service

The ultimate paragraph will summarize your primary points and re-assert your primary case (through the thesis sentence). It should indicate your primary factors but should not duplicate precise some examples.

If you finish your first draft to your essay it's a good idea to re-look at the thesis fact in the to begin with paragraph.

You can definitely find that this maintaining lines are robust however they don't house address the exact place emphasis in the thesis. Purely re-write your thesis sentence to match your system and brief summary alot more completely.

Using this method you can expect to make certain that each individual sentence in your own essay supports shows or echos your thesis. Your trainer can be in need of this!

It will be tricky for many distinct arguments. Sometimes it is hard since you also don't know your clients and possess to suppose. It is sometimes really difficult due to the fact there is a substantial amount of testimonies tripping more than the other to generate in the web page. It is sometimes difficult since regardless how effortlessly you are trying to produce your sentences they usually tumble due to everybody firm and angular being a field of bent plumbing.

But the ability to generate very well is critical. You may practically never confront a situation where obfuscation is to your benefit. You may often face situations where crisp powerful composing can share your feelings you could make your example even protect life: Edward Tufte argues how the Challenger disaster could have been stopped if perhaps the truth alongside launching had been generated extra properly.

Even though (with a little luck) no is located are traveling upon your school app essays this is truly a great time to take another look at a lot of the restrictions of making actually.

Politics as well as The english language Words is my facts on looking at creating. The theoretical basis he lays within this element - about the need for language this includes formulating in shaping how we are capable of reasoning - he after built.

Understand this essay at HiringWriter.com. Go through it directly browse it thoroughly. It is going to modification how you will take into consideration formulating. I preserve Orwell's protocols for writing next to my cubical constantly:

Not ever begin using a metaphor simile along with other figure of speech that you are employed being able to see in produce.

By no means utilize a unfamiliar phrase a controlled expression or even terminology text if you can think of an each and every day English counterpart.

Stop all of these restrictions earlier than say almost anything completely barbarous.

Prime Quality Expert services at HiringWriter Service

The ultimate paragraph will summarize your primary points and re-assert your primary case (through the thesis sentence). It should indicate your primary factors but should not duplicate precise some examples.

If you finish your first draft to your essay it's a good idea to re-look at the thesis fact in the to begin with paragraph.

You can definitely find that this maintaining lines are robust however they don't house address the exact place emphasis in the thesis. Purely re-write your thesis sentence to match your system and brief summary alot more completely.

Using this method you can expect to make certain that each individual sentence in your own essay supports shows or echos your thesis. Your trainer can be in need of this!

It will be tricky for many distinct arguments. Sometimes it is hard since you also don't know your clients and possess to suppose. It is sometimes really difficult due to the fact there is a substantial amount of testimonies tripping more than the other to generate in the web page. It is sometimes difficult since regardless how effortlessly you are trying to produce your sentences they usually tumble due to everybody firm and angular being a field of bent plumbing.

But the ability to generate very well is critical. You may practically never confront a situation where obfuscation is to your benefit. You may often face situations where crisp powerful composing can share your feelings you could make your example even protect life: Edward Tufte argues how the Challenger disaster could have been stopped if perhaps the truth alongside launching had been generated extra properly.

Even though (with a little luck) no is located are traveling upon your school app essays this is truly a great time to take another look at a lot of the restrictions of making actually.

Politics as well as The english language Words is my facts on looking at creating. The theoretical basis he lays within this element - about the need for language this includes formulating in shaping how we are capable of reasoning - he after built.

Understand this essay at HiringWriter.com. Go through it directly browse it thoroughly. It is going to modification how you will take into consideration formulating. I preserve Orwell's protocols for writing next to my cubical constantly:

Not ever begin using a metaphor simile along with other figure of speech that you are employed being able to see in produce.

By no means utilize a unfamiliar phrase a controlled expression or even terminology text if you can think of an each and every day English counterpart.

Stop all of these restrictions earlier than say almost anything completely barbarous.

Bachelarbeit Schreiben Wie ein Guru mit dieser geheimen Formel beispiel bachelorarbeit bwl

 

Career Change Resume On The Net Product Posting Resumestime

10 Tips For Using Resume To Leave Your Competition In The Dust Resumes time Service

In this article are some of the fears we now have been asked by our buyers or potential clients in the earlier, with each other with our strategies to them. We hope you locate them very helpful, and that they help you to make an well-informed option.

  • 7 Shocking Facts About Resume Told By An Expert ResumesTimeCom Site
  • Seven Places To Get Deals On Resume Resumes time Company
  • Unbiased Article Reveals 10 New Things About Resume That Nobody Is Talking About resumesTime
  • Top Resume Choices Resumes time Service

Your buck is much way too valuable, and also the designers of these solutions are aware of it. Trust in the fact these folks would love you to have success and still have created their products and services to carry out only that. That is why I only suggest these with income-lower back provides.

And also, since fiscal experts as well as the capitalist process gained't present assist could be our data shops (i.e., magazine) can? Regular articles and reviews on other webpages mention unemployment, resume writing Resumestime.com, and miscellaneous suggestions like discount coupon codes, and profits. What is the approach to make these "repeated" content articles far more long term?

Initially, you need flawless spelling and sentence structure. In addition, you need an eye for appealing formatting. A resume ought to mobility logically, with numerous white-colored vicinity, specialist typefaces, that kind of issue.

You could do information and facts entrance work at home, on the net paid off out surveys, customized perform, thriller buying, and numerous other job areas and rake inside a hefty net income from your own home. The commit is reliant on the type of work, yet it is largely very affordable. As of this moment, while using economy considerably crippled and fuel expenditures rising, it is nutritious that numerous folks are looking to perform in your own home resume writing service .

Maybe you have noticed the video "Roxanne" with Steve Martin, Darryl Hannah, and Rick Rossovich? From the motion picture, my issue is shown correctly. Correspondingly, every single perform positions of C.D., the smart, sporting, big-nosed hearth key, of Roxanne, the gorgeous astronomer, and also Chris, the good looking, however dim-witted fireman.

Acknowledge the veracity that like other specialized expert services you can employ, you choose to do so because it is not your full-time work and you are usually not an skilled. If you wish to get the most from your resume-creating solutions, don't just get a resume, consider benefit of the expert direction of the publisher.

10 Tips For Using Resume To Leave Your Competition In The Dust Resumes time Service

In this article are some of the fears we now have been asked by our buyers or potential clients in the earlier, with each other with our strategies to them. We hope you locate them very helpful, and that they help you to make an well-informed option.

  • 7 Shocking Facts About Resume Told By An Expert ResumesTimeCom Site
  • Seven Places To Get Deals On Resume Resumes time Company
  • Unbiased Article Reveals 10 New Things About Resume That Nobody Is Talking About resumesTime
  • Top Resume Choices Resumes time Service

Your buck is much way too valuable, and also the designers of these solutions are aware of it. Trust in the fact these folks would love you to have success and still have created their products and services to carry out only that. That is why I only suggest these with income-lower back provides.

And also, since fiscal experts as well as the capitalist process gained't present assist could be our data shops (i.e., magazine) can? Regular articles and reviews on other webpages mention unemployment, resume writing Resumestime.com, and miscellaneous suggestions like discount coupon codes, and profits. What is the approach to make these "repeated" content articles far more long term?

Initially, you need flawless spelling and sentence structure. In addition, you need an eye for appealing formatting. A resume ought to mobility logically, with numerous white-colored vicinity, specialist typefaces, that kind of issue.

You could do information and facts entrance work at home, on the net paid off out surveys, customized perform, thriller buying, and numerous other job areas and rake inside a hefty net income from your own home. The commit is reliant on the type of work, yet it is largely very affordable. As of this moment, while using economy considerably crippled and fuel expenditures rising, it is nutritious that numerous folks are looking to perform in your own home resume writing service .

Maybe you have noticed the video "Roxanne" with Steve Martin, Darryl Hannah, and Rick Rossovich? From the motion picture, my issue is shown correctly. Correspondingly, every single perform positions of C.D., the smart, sporting, big-nosed hearth key, of Roxanne, the gorgeous astronomer, and also Chris, the good looking, however dim-witted fireman.

Acknowledge the veracity that like other specialized expert services you can employ, you choose to do so because it is not your full-time work and you are usually not an skilled. If you wish to get the most from your resume-creating solutions, don't just get a resume, consider benefit of the expert direction of the publisher.

DISSERTATIONS WRITING SERVICES COM 5 Types Of Top Dissertations Control

 

DISSERTATIONS-WRITING-SERVICES 10 Approaches To Ideal Dissertation Control

 

Do My Essay For Me Enjoy Customized Publishing Help Out Buy An Essay Online

undefined

English Essay Writing Essay Checker

English Essay Writing Essay Checker

There are tips for new authors all more than the online. You can discover any selection of strategies varying from how to publish an write-up (generally masquerading as crafting a e book), to how to provide a book as an E book. Nevertheless, new text corrector authors aren't the only ones that face complications when producing a guide. Industry experts want support much too.

Before sending an electronic mail to your subscribers, make positive it is not riddled with spelling or grammatical errors. Check all of your work with a fantastic essay checker just before hitting that send button. Market your content. By advertising and marketing your articles or blog posts to write-up directories will enhance the publicity that your content have to have. Prepare your title effectively, your post summary and your useful resource box to be capable to lure visitors to simply click to your hyperlink.

Always make it correct my sentence a issue to proofread any content in advance of publishing it to your weblog. If you rate my paper have a great deal of grammatical mistakes and damaged sentences, individuals will search at that as a sign that you need to not be taken critically. Also, use a check my Paper so that there is no prospect that you are publishing duplicate written content. If you have a application that has a sentence checker then you really should use that as nicely. That way if you use homonyms like "there" and "their" the sentence checker should level them out when the improper term is becoming ratemy paper employed.

This can also be handy if you meant to form the phrase "of" and hit the I vital, since it is right up coming to the O essential, and F key, "if" staying a term received't get picked up by the spell checker. Brush up on your grammar. Readers won't consider you critically if your short article is riddled with grammatical problems. Study to self-edit and proofread your article content. Go above each individual sentence very carefully. Are there any misspelled phrases?

Do your subjects and verbs agree? Have you utilized the correct tenses? Do the sentences in your paragraphs move check my paper? There are numerous absolutely free methods on-line to assistance you with grammar, so choose gain of them. If you stick to these guidelines and compose great content articles, you will enjoy the rewards.

You will flip your visitors into prospects and you will keep your outdated clients coming again for far more.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εκλογές - Eυρωεκλογές Μηνύματα - Δημοσιεύματα