Τo βράδυ της Παρασκευής 6 Μαρτίου 2015, όπως είχε προγραμματιστεί και ανακοινωθεί, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του σκοπευτηρίου στο Σχιστό, συγκέντρωση των φίλων και υποψηφίων του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών (Φύση-Κυνήγι-Ψάρεμα-Παράδοση) για τα 25 χρόνια από την ίδρυσή του, και να γίνει και μιά αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών της 25ης Μαϊου 2014.

     Επίσης, συζητήθηκαν και κάποιες ενστάσεις που αιωρούνταν για συμπεριφορές υποψηφίων κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, που συζητήθηκαν όμορφα, συναδελφικά και πολιτισμένα, ώστε να μην ξαναγίνουν σε επόμενη κάθοδο του ΚΕΚ.

     Η αίθουσα, αν και ο καιρός μάς τα χάλασε, με βροχή, δυνατό αέρα και πολύ κρύο, γέμισε από φίλους και υποψήφιους του ΚΕΚ, που… κάποιοι από αυτούς έκαναν πολλά χιλιόμετρα για να παραβρεθούν στην γενέθλια εκδήλωση του Κόμματος και να γιορτάσουμε μαζί τα 25 χρόνια ζωής του Κόμματός μας.

     Το παρόν έδωσαν αρκετοί υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της 25ης Μαϊου 2014, και μεταξύ αυτών διακρίναμε (αλφαβητικά) τους κ.κ. Αραμπατζή Γεώργιο, Γεωργιάδη Ιωάννη (που ήλθε από τη Δράμα), Ζούγρη Μιχαήλ, την κα Κάππου Μαρία (που ήλθε από την Τρίπολη), Κατσούλη Αθανάσιο, Κορέτση Χριστόφορο, Κωτούλα Γεώργιο (που ήλθε από τα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας), Μητσάκο Χρήστο, Παντελάκη Δημήτριο (που ήλθε από την Θεσσαλονίκη), Τσαγκανέλια Νικόλαο και Υφαντίδη Θεόφιλο (που ήλθε από την Κατερίνη).

      Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθησαν και μέλη Ομοσπονδιών και Κυνηγετικών Συλλόγων. Από την Δ’ΚΟΣΕ ήταν μαζί μας ο πρόεδρος κ. Φώτης Τρακάκης, ο Ταμίας, κ. Νίκος Σταθόπουλος και ο Σύμβουλος, κ. Ηλίας Γιανναράς, που είχε και τον ρόλο του συντονιστή της εκδήλωσης. Για τον Γιώργο Αραμπατζή αναφέρουμε, ότι εκτός από Γραμματέας του ΚΕΚ, είναι και Γενικός Γραμματέας της ΚΣΕ και αντ/δρος της Δ’ΚΟΣΕ. Μαζί μας ήταν και ο Πρόεδρος της Γ’ Κ.Ο. Πελοποννήσου  κ. Κώστας Μαρκόπουλος (που ήλθε από την Πάτρα με μέλη του Δ.Σ. και που όπως γνωρίζετε ήταν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις προηγούμενες Ευρωεκλογές του 2009), Από τον Κ.Σ. Κορίνθου μαζί μας ήταν ο Πρόεδρος κ. Αλέκος Καλλίρης, με μέλη του Δ.Σ., και από τον 3ο Κ.Σ. Αθηνών, ο Πρόεδρος κ. Σταμάτης Κατσάκος με μέλη του Δ.Σ., καθώς και από τον Κ.Σ. Τρίπολης ήταν η κα Αγγελική Τασουλή.

      Από τον κυνηγετικό τύπο παρευρέθησαν ο κ. Χάρης Αρχοντάκης (από το περιοδικό «ΑΡΤΕΜΙΣ»), ο κ. Ανδρέας Καραγιάννης (από το περιοδικό «ΚΥΝΗΓΟΣ & ΦΥΣΗ»). Να αναφέρουμε επίσης ότι ο κ. Ανδρέας Καραγιάννης ήταν ο άνθρωπος που μας έφτιαξε το πεντάλεπτο spot του Κόμματος, αφιλοκερδώς, που προβλήθηκε 2-3 ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές. Τον ευχαριστούμε θερμά!

      Από τον ηλεκτρονικό τύπο παραβρέθηκε ο κ. Κώστας Λουρής του κυνηγετικού site ihunt.gr και ο κ. Νίκος Παπαιωάννου από τον «ΩΡΙΩΝΑ», που το 2009 είχε αναλάβει το στήσιμο και τις καταχωρήσεις στο site του Κόμματος www.kek.gr.    

      Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι την ώρα που γινόταν η εκδήλωση του ΚΕΚ στο Σχιστό, γινόταν παράλληλα και άλλη εκδήλωση για τα 25χρονα του ΚΕΚ στη Σύρο, με υποκινητή και πρωτεργάτη τον αεικίνητο Σταμάτη Άγα, από τα παλαιότερα μέλη του Κινήματος και υποψήφιο σε παλιότερες εκλογικές καθόδους του ΚΕΚ. Η συγκέντρωση έγινε σε παραχωρηθείσα αίθουσα, στην περιοχή Αναστάσεως του Βροντάδου, στην Ερμούπολη Σύρου και παρευρέθησαν 76 κυνηγοί της Σύρου, που τηλεφωνικά έστελναν τους χαιρετισμούς τους σε υποψήφιους και φίλους του ΚΕΚ στην Αθήνα, την ώρα της εκδήλωσης, ευχόμενοι να τα εκατοστίσει το ΚΕΚ. Ο Σταμάτης Άγας μας ενημέρωσε ότι θα πρέπει να αναφέρουμε και κάποιους από τους φίλους που τον βοήθησαν ώστε να γίνει η εκδήλωση στην Σύρο. Μαζί του ήταν οι κ.κ. Νίκος Ξαγοράρης (παλαίμαχος κυνηγός), Μότος Πέτρος (πρώην αντιδήμαρχος Σύρου), Μότος Ιωάννης (πρώην πρόεδρος του Κ.Σ. Σύρου) και Μπάιλας Ιωάννης (πρόεδρος του συλλόγου ωδικών πτηνών Σύρου).

       Στην έδρα της εκδήλωσης κάθισαν οι κ.κ. Γιώργος Τσαγκανέλιας (Πρόεδρος ΚΕΚ), Γιώργος Αραμπατζής (Γραμματέας του ΚΕΚ), Ηλίας Μπεκιάρης (Δικηγόρος, ο νομικός που μας βοήθησε στην κάθοδο του κόμματος τον Μάϊο), Ηλίας Γιανναράς (πρόεδρος του Κ.Σ. Πειραιά που μας φιλοξένησαν στην αίθουσα του σκοπευτηρίου του Συλλόγου στο Σχιστό, και που το Δ.Σ. του Συλλόγου ανέλαβε και τα έξοδα των καφέδων κλπ. και τους ευχαριστούμε πολύ), και ο Μιχάλης Ζούγρης, εκπροσωπώντας τον ταμία του ΚΕΚ κ. Σπύρο Ασπρογέρακα.    

       Ξεκινώντας οι ομιλίες, ο πρόεδρος της εκδήλωσης κ. Ηλίας Γιανναράς, ζήτησε να σηκωθούμε όρθιοι για ν’ αποτίσουμε φόρο τιμής στον πρόωρα αποθανόντα μετά από τις εκλογές, υποψήφιό μας, Αλέξανδρο Μάνο.

       Αμέσως έδωσε το λόγο στον πρόεδρο του ΚΕΚ κ. Γιώργο Τσαγκανέλια, για να κάνει μια σύντομη ιστορική αναδρομή του Κόμματος. Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε σε υποψήφιους του κόμματος, στις τελευταίες Ευρωεκλογές, που θέλησαν να τοποθετηθούν και να πουν τις απόψεις τους. Όλοι συμφώνησαν ότι το Κόμμα είναι μια μεγάλη δύναμη η οποία είναι εν υπνώσει και θα πρέπει σύντομα να κάνει μια νέα δυναμική αρχή, εγγράφοντας μέλη στο Κόμμα, όπως προβλέπει το Καταστατικό. 

       Κάποια από τα ιδρυτικά στελέχη του κόμματος, που βρίσκονται για πολλά χρόνια κοντά του, τόνισαν, πως είναι η πολλοστή φορά που πραγματοποιείται παρόμοια συγκέντρωση, αλλά δυστυχώς, καμία από τις προηγούμενες δεν είχε συνέχεια...  Γιατί καλές είναι οι ιδέες και τα μεγάλα λόγια, αλλά όταν έρχεται η ώρα που θα πρέπει να γίνουν πράξη, ΟΛΟΙ σφυρίζουν αδιάφορα. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, γιατί το κυνήγι και οι Έλληνες κυνηγοί, έχουν την ανάγκη ενός δυνατού ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (Φύση-Κυνήγι-Ψάρεμα-Παράδοση), που μαζί με τις κυνηγετικές Οργανώσεις και το επιστημονικό τους προσωπικό, που εργάζονται καθημερινά για την θηραματοπανίδα του τόπου μας και το φυσικό περιβάλλον, θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τους αυξανόμενους εχθρούς της κυνηγετικής δραστηριότητας. Του Παραδοσιακού μας Ελληνικού κυνηγίου!

       Παράπονα εξέφρασε ο κ. Κώστας Λουρής από το site ihunt ότι οι υπεύθυνοι του κόμματος δεν επέτρεψαν να τραβηχτεί video στην εκδήλωση ώστε να έχουν την ευκαιρία και αυτοί που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν να πάρουν μια γεύση. Ίσως να έχει δίκιο, αλλά το Κίνημα έχει και εχθρούς, που περιμένουν να δουν κάποιο λάθος για να το στηλιτεύσουν με πικρόχολα λόγια. Ας μην τους δίνουμε ευκαιρίες…

        Όπως ειπώθηκε από όλους που παραβρέθηκαν εκεί, ήταν μια όμορφη εκδήλωση, χωρίς επάρσεις και κομπασμούς, που σηματοδότησε την όσο το δυνατόν γρηγορότερη οργάνωση του Κόμματος με την εγγραφή μελών από όλη την Ελλάδα, ώστε να συγκληθεί το 1ο Συνέδριο του Κόμματος που θα εκλέξει τα όργανά του.

      Η Συντονιστική Επιτροπή του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών (Φύση-Κυνήγι-Ψάρεμα-Παράδοση) ευχαριστεί όλους όσους προσέτρεξαν στο κάλεσμά της για τα 25α γενέθλια του Κινήματός μας.  

 

IMG 1867

Αρχίζοντας η εκδήλωση ο Πρόεδρος ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρόωρα αποθανόντα
υποψηφίου μας, Αλέξανδρου Μάνου.

IMG 1855

IMG 1852

IMG 1869

Ο δικηγόρος Ηλίας Μπεκιάρης στο χαιρετισμό του είπε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του κόμματος.

IMG 1857

Ο Γιώργος Τσαγκανέλιας κατά την ομιλία του, και στην κάτω φωτό ο υποψήφιος Γιάννης Γεωργιάδης από τη Δράμα.

IMG 3012

IMG 1882

Ο υποψήφιος Δημήτρης Παντελάκης από την Θεσσαλονίκη κατά την ομιλία του.

IMG 1883

IMG 1913

Ο Κώστας Μαρκόπουλος και η Αγγελική Τασουλή κατά την ομιλία τους.

IMG 1921

IMG 1897

Ο Γιώργος Κωτούλας και ο Θανάσης Κατσούλης κατά την ομιλία τους.

IMG 1911

IMG 1931

Ο ταμίας και ο πρόεδρος της Δ'ΚΟΣΕ κ.κ. Νίκος Σταθόπουλος και Φώτης Τρακάκης τίμησαν τα 25χρονα του ΚΕΚ.

IMG 3007

IMG 2992

Από αριστερά οι κ.κ. Ηλίας Μπεκιάρης, Γιώργος Τσαγκανέλιας, Ηλίας Γιανναράς, Γιώργος Αραμπατζής και Μιχάλης Ζούγρης.

     Η Συντονιστική Επιτροπή του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών (Φύση-Κυνήγι-Ψάρεμα-Παράδοση),
ενημερώνει, ότι την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 το κυνηγετικό μας Κίνημα εισέρχεται στο 25ο έτος
από την ίδρυσή του.
     Για τον σκοπό αυτό, αλλά και για να γίνει μιά αποτίμηση του αποτελέσματος των Ευρωεκλογών
της 25ης Μαΐου 2014, καλεί, εκτός από τους υποψήφιους και από τα μέλη που δίνουν το παρόν
σε κάθε εκλογική κάθοδό του, να προσέλθουν όσοι συνάδελφοι κυνηγοί, φίλοι του ΚΕΚ,
που έχουν κάποια άποψη να προτείνουν για την περαιτέρω πορεία του Κινήματος.
     Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Σκοπευτηρίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Πειραιά,
στο Σχιστό, την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 (ημέρα ιδρύσεως του ΚΕΚ 6 Μαρτίου 1990),
από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ.

Θέματα που θα συζητήσουμε:
Χαιρετισμοί όποιων υποψηφίων το θελήσουν,
Μιά σύντομη ιστορική αναδρομή του Κινήματος,
Αποτίμηση εκλογικού αποτελέσματος Ευρωεκλογών,
Το οικονομικό από τις Ευρωεκλογές του 2014,
Ενημέρωση για την κατάσταση του κυνηγίου στη χώρα μας,
Ερωτήματα που θα υποβληθούν και απαντήσεις.
                                         
Εκ της Συντονιστικής Επιτροπής

   ΣΗΜΑ ΚΕΚ ΚΑΦΕ

6 Μαρτίου 1990 - 6 Μαρτίου 2016
Εικοσιέξι χρόνια Κ.Ε.Κ!

Αγαπητοί Φίλοι, Συνάδελφοι Κυνηγοί,
Σαν σήμερα στις 6 Μαρτίου 1990 «γεννήθηκε» ένα καινούριο πολιτικό κόμμα.
Το κόμμα αυτό που ιδρύθηκε από μια ομάδα επώνυμων και ανώνυμων κυνηγών ονομάστηκε ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (Φύση-Κυνήγι-Παράδοση) και συμμετείχε για πρώτη φορά στις Εθνικές εκλογές της 13ης Απριλίου 1990.
Στη συνέχεια και μετά από τη στενή συνεργασία του με το Γαλλικό Κυνηγετικό Κόμμα C.P.N.T., το 1994, προστέθηκε στον τίτλο του και η λέξη «Ψάρεμα» και έτσι παραμένει μέχρι και σήμερα.
ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (Φύση-Κυνήγι-Ψάρεμα-Παράδοση)
Με την ευκαιρία της 26ης επετείου του κυνηγετικού μας Κινήματος, σας ευχαριστούμε όλους εσάς, που όλα αυτά τα χρόνια το αγκαλιάσατε και το στηρίξατε ποικιλοτρόπως.

Η Συντονιστική Επιτροπή

   ΣΗΜΑ ΚΕΚ ΚΑΦΕ

6 Μαρτίου 1990 - 6 Μαρτίου 2017
Εικοσιεπτά χρόνια Κ.Ε.Κ!

Αγαπητοί Φίλοι, Συνάδελφοι Κυνηγοί,
Σαν σήμερα στις 6 Μαρτίου 1990 «γεννήθηκε» ένα καινούριο πολιτικό κόμμα.
Το κόμμα αυτό που ιδρύθηκε από μια ομάδα επώνυμων και ανώνυμων κυνηγών ονομάστηκε ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (Φύση-Κυνήγι-Παράδοση) και συμμετείχε για πρώτη φορά στις Εθνικές εκλογές της 13ης Απριλίου 1990.
Στη συνέχεια και μετά από τη στενή συνεργασία του με το Γαλλικό Κυνηγετικό Κόμμα C.P.N.T., το 1994, προστέθηκε στον τίτλο του και η λέξη «Ψάρεμα» και έτσι παραμένει μέχρι και σήμερα.
ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (Φύση-Κυνήγι-Ψάρεμα-Παράδοση)
Με την ευκαιρία της 27ης επετείου του κυνηγετικού μας Κινήματος, σας ευχαριστούμε όλους εσάς, που όλα αυτά τα χρόνια το αγκαλιάσατε και το στηρίξατε ποικιλοτρόπως.

Η Συντονιστική Επιτροπή

   ΣΗΜΑ ΚΕΚ ΚΑΦΕ

6 Μαρτίου 1990 - 6 Μαρτίου 2017
Εικοσιεπτά χρόνια Κ.Ε.Κ!

Αγαπητοί Φίλοι, Συνάδελφοι Κυνηγοί,
Σαν σήμερα στις 6 Μαρτίου 1990 «γεννήθηκε» ένα καινούριο πολιτικό κόμμα.
Το κόμμα αυτό που ιδρύθηκε από μια ομάδα επώνυμων και ανώνυμων κυνηγών ονομάστηκε ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (Φύση-Κυνήγι-Παράδοση) και συμμετείχε για πρώτη φορά στις Εθνικές εκλογές της 13ης Απριλίου 1990.
Στη συνέχεια και μετά από τη στενή συνεργασία του με το Γαλλικό Κυνηγετικό Κόμμα C.P.N.T., το 1994, προστέθηκε στον τίτλο του και η λέξη «Ψάρεμα» και έτσι παραμένει μέχρι και σήμερα.
ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (Φύση-Κυνήγι-Ψάρεμα-Παράδοση)
Με την ευκαιρία της 27ης επετείου του κυνηγετικού μας Κινήματος, σας ευχαριστούμε όλους εσάς, που όλα αυτά τα χρόνια το αγκαλιάσατε και το στηρίξατε ποικιλοτρόπως.

Η Συντονιστική Επιτροπή

   ΣΗΜΑ ΚΕΚ ΚΑΦΕ

6 Μαρτίου 1990 - 6 Μαρτίου 2018
Εικοσιοκτώ χρόνια Κ.Ε.Κ!

Αγαπητοί Φίλοι, Συνάδελφοι Κυνηγοί,
Σαν σήμερα στις 6 Μαρτίου 1990 «γεννήθηκε» ένα καινούριο πολιτικό κόμμα.
Το κόμμα αυτό που ιδρύθηκε από μια ομάδα επώνυμων και ανώνυμων κυνηγών ονομάστηκε ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (Φύση-Κυνήγι-Παράδοση) και συμμετείχε για πρώτη φορά στις Εθνικές εκλογές της 13ης Απριλίου 1990.
Στη συνέχεια και μετά από τη στενή συνεργασία του με το Γαλλικό Κυνηγετικό Κόμμα C.P.N.T., το 1994, προστέθηκε στον τίτλο του και η λέξη «Ψάρεμα» και έτσι παραμένει μέχρι και σήμερα.
ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (Φύση-Κυνήγι-Ψάρεμα-Παράδοση)
Με την ευκαιρία της 28ης επετείου του κυνηγετικού μας Κινήματος, σας ευχαριστούμε όλους εσάς, που όλα αυτά τα χρόνια το αγκαλιάσατε και το στηρίξατε ποικιλοτρόπως.

Η Συντονιστική Επιτροπή

αλεξανδρος μανος

Ο υποψήφιος του ΚΕΚ στις πρόσφατες Ευρωεκλογές Αλέξανδρος Μάνος, από την Άρτα, δεν είναι πια κοντά μας.
Άφησε την τελευταία του πνοή μετά από καρδιακό επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής 13 Ιουνίου, σε ηλικία 60 ετών.
Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 16 Ιουνίου, στις 5 το απόγευμα, στο νεκροταφείο Μελισσίων.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του εκλογικού αγώνα του ΚΕΚ και όλοι οι συνυποψήφιοί του, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου κυνηγού και συναγωνιστή τους Αλέξανδρου Μάνου.
Ο Αλέξανδρος Μάνος συμμετείχε στα κοινά του τόπου του με γνώμονα το ήθος, την ταπεινοφροσύνη και την ευθυκρισία. Δυστυχώς για όλους μας, έφυγε πολύ νωρίς. Εμείς θα τον θυμόμαστε για πάντα. Στην οικογένειά του, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
 
 

 po

 

22

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εκλογές - Eυρωεκλογές Μηνύματα - Δημοσιεύματα